Hur avslutar jag mitt abonnemang som bostadssökande på BostadsPortal?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang på BostadsPortal. Din tillgång till alla abonnemangsfunktioner kommer att vara tillgänglig för dig tills ditt abonnemang löper ut.

För att avbryta ditt abonnemang måste du vara inloggad på det profil som är kopplat till abonnemang. Om du inte hittar ditt aktiva abonnemang när du är inloggad, se till att du använder rätt e-postadress.

Har du köpt din prenumeration via App Store eller Google Play?
Om du har ingått ditt prenumerationsavtal på din telefon via en appbutik är det inte möjligt att avbryta din prenumeration genom BoligPortal. Istället måste prenumerationen avbrytas direkt på din Apple-enhet eller Android-enhet.

 

Hur man avbryter sin prenumeration på BostadsPortal?

  1. Klicka på din profilbild i övre högra hörnet av BostadsPortal och välj 'Abonnemang'
    Om du använder vår app kan du hitta din profil i nedre vänstra hörnet.

    Ser din menyrad annorlunda ut?
    Om din menyrad ser annorlunda ut beror det på att du har en hyresvärdprofil. I så fall ska du klicka på 'Mer' följt av 'Bostadssökande abonnemang'.
    Här hittar du ditt abonnemang som hyresvärd 2.png

     

  2. Klicka på 'Avsluta abonnemang' under dina aktiva abonnemang

    Klicka här för att avbryta ditt abonnemang.png

  3. Se till att din prenumeration avbryts korrekt.
    Ditt abonnemang är korrekt avslutat när det gröna statusmeddelandet ändras till ett grått 'Avslutat' meddelande. Du kommer också att få en bekräftelse via e-post när ditt abonnemang har avbrutits korrekt.

    Om du inte har fått ett kvitto på avslutat via e-post har du inte avslutat ditt abonnemang korrekt.

    Så här ser ditt abonnemang ut när det är avslutat.png

Efter avslutat abonnemang kommer din profil automatiskt att löpa ut efter den nuvarande perioden. Du kan alltid se under 'Abonnemang' hur många dagar du har kvar av din åtkomst.

Om du önskar kunna kontakta hyresvärdar på BostadsPortal igen kan du enkelt klicka på 'Återuppta abonnemang'.

 

 

 

Läs även ...