Vad kostar det att söka efter bostad på BostadsPortal?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

För att kontakta hyresvärdar på BostadsPortal behöver du ett aktivt abonnemang för bostadssökning. Här är flera alternativ att välja mellan:

 • 24-timmars abonnemang för 9 SEK
  Förnyas automatiskt efter 24 timmar och fortsätter som ett abonnemang med automatisk förnyelse varje 28:e dag för 349 SEK.
  Observera: Endast för nya användare
 • 4-veckors abonnemang för 349 SEK
  Förnyas automatiskt varje 28:e dag för 349 SEK.
 • 2-månaders abonnemang för 425 SEK
  Förnyas automatiskt var 62:e dag för 425 SEK.

Alla våra abonnemang kommer med automatisk förnyelse, ingen bindning och kan avslutats när som helst inom den aktiva betalningsperioden

Vår abonnemangslösning hjälper dig på vägen till ett nytt hem. Genom vårt paket får du tillgång att kontakta hyresvärdar på BostadsPortal. Detta kan göras antingen direkt genom portalen eller via en länk till ett intresseformulär på en extern webbplats. I sådana fall som det senare kan det vara nödvändigt för dig att registrera dig igen.

Varför kostar det att använda BostadsPortal?

Du kan använda BostadsPortal utan abonnemang. Du kan söka efter bostäder, spara dina favoriter och anmäla dig till så många bostadsagenter du vill, så att du automatiskt får e-postaviseringar när nya annonser matchar dina kriterier.

Dock, eftersom vi är ett stort företag som underlättar kontakten mellan hyresvärdar och hyresgäster, tar vi en fast abonnemangsavgift för vår tjänst. Detta säkerställer dig en seriös plattform där du kan hitta ditt nästa hem.

 

 

Läs även ...