Hur kan jag redigera min profil?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Du kan alltid göra ändringar eller lägga till information i din sökprofil på BostadsPortal.

 

Varför ska jag fylla i min profil?

Att skapa en bra och omfattande beskrivning av dig själv på din profil kan påverka din framgångsgrad avsevärt. Många hyresvärdar använder aktivt din användarprofil för att bilda sig en uppfattning om dig som hyresgäst.

Hyresvärdar på BostadsPortal har också möjlighet att aktivt söka igenom BostadsPortalens aktiva användarprofiler, och många av dem gör det. Ju bättre du skapar din profil, desto större chans att du kommer att erbjudas fastigheter direkt av hyresvärdarna själva

Ändra namn och e-postadress:

Du kan inte själv ändra namnet och e-postadressen som är kopplade till ditt konto. Detta beror på att din profil är privat och avsedd för personligt bruk. Om du önskar ändra denna information behöver du kontakta BostadsPortal kundtjänst skriftligen.

 

Hur man ändrar informationen på din sökprofil på BostadsPortal

  1. Gå till din sökprofil.
    Du får tillgång till din profil genom att klicka på din profilbild och sedan ditt namn i övre högra hörnet på BostadsPortalens förstasida.
    Här kan du hitta din profil.png
  2. Lägg till dina ändringar.
    Du kan själv redigera dina uppgifter, information, profiltext och profilbild.
    Här kan du se och redigera din profil.png

 

Om du vill ändra dina Bostadsbevakningar – det vill säga din e-postnotifieringstjänst för nya hyresobjekt – bör du klicka på Bostadsbevakningar i den blå menyn till vänster.

 

 

 

Läs även ...