Var kan jag se meddelanden från hyresvärdar?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Vi har gjort det enkelt för dig att skicka och ta emot meddelanden relaterade till din bostadssökning genom BostadsPortal's meddelandesystem – både på webbplatsen och i BostadsPortal-appen. Detta gör det bekvämt för dig att kommunicera och utbyta information om tillgängliga bostäder, förfrågningar och avtal.

Du hittar alla dina meddelanden i din inkorg, som nås genom att klicka på kuvertikonen längst upp till höger på BostadsPortalens hemsida – eller genom att klicka på din profilbild och sedan välja 'Meddelanden'.

Du måste vara inloggad på ditt användarkonto för att använda meddelandesystemet. För att kontakta hyresvärdar behöver du också ha ett aktiv abonnemang.

 

Använder du BostadsPortal-appen?

Om du har laddat ner BostadsPortal-appen kan du dra nytta av att aktivera push-notiser. På så sätt får du en notifiering direkt på din telefon när du får ett nytt meddelande från en hyresvärd.

Dessutom skickar vi automatiskt ett e-postmeddelande till den e-postadress du har registrerat när det finns ett nytt meddelande i din inkorg.

Ladda ner BostadsPortal-appen från App Store eller Google Play.

 

 

 

Läs även ...

 
Se fler