Varför kan jag inte se hyresvärdens kontaktuppgifter?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

På BostadsPortal är det upp till varje enskild hyresvärd att avgöra om de vill ange ett telefonnummer i sina bostadsannonser. Därför kan inte alla hyresvärdar kontaktas direkt per telefon.

Om hyresvärden önskar att bli kontaktad av presumtiva hyresgäster per telefon kommer deras telefonnummer att anges direkt i annonsen under knappen 'Kontakta'.

Picture of phone number on advertisement in swedish.png

Telefonnumret kommer att vara dolt för alla som inte har en aktiv bostadssökande abonnemang på BostadsPortal.

Det är inte möjligt att få tag på hyresvärdens telefonnummer om det inte anges i annonsen.

 

Skicka och ta emot meddelanden i inkorgen.

Hyresvärdar på BostadsPortal har ofta många annonserade uthyrningsfastigheter, utöver sina arbets- och familjeansvar. Därför kan det för många vara fördelaktigt och hanterbart att sköta kommunikationen med presumtiva hyresgäster genom meddelanden.

Du kan alltid kontakta hyresvärden eller fastigheten du är intresserad av genom BostadsPortal's eget meddelandesystem. Här är det enkelt för dig som presumtiv hyresgäst att hålla koll på de meddelanden du skickar till hyresvärdar.

Dessutom är det bekvämt och tydligt för hyresvärden att komma åt din sökprofil, vilket gör att de snabbt och effektivt kan få en uppfattning om vem du är som hyresgäst.

Oavsett om det är möjligt att ringa hyresvärden eller inte, rekommenderar vi alltid våra presumtiva hyresgäster att fylla i sin användarprofil noggrant och skriva ett meddelande med en bra ansökan.

Läs mer om vad som gör en bra ansökan här.

 

 

 

 

Läs även ...

 
Se fler