Hur tar jag bort mitt hyresobjekt från BostadsPortal?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

När du har hittat en hyresgäst kan du ta bort ditt hyresobjekt från BostadsPortal genom att markera den som uthyrd. Efter detta kommer blivande hyresgäster inte längre kunna söka efter fastigheten. Du kommer fortfarande kunna se hyresobjektet under 'Annonserade hyresobjekt' och 'Alla hyresobjekt'. Det är inte möjligt att bara ta bort annonsen, men du har möjlighet att ta bort hela hyresobjektet (inklusive eventuella hyrekontrakt och besiktningsprotokoll) under 'Alla hyresobjekt'.

Om du vill markera din annons som 'uthyrd' eller 'reserverad' kan du följa den här guiden.

 

Hur tar jag bort mitt hyresobjekt från BostadsPortal?

Om du vill ta bort hela ditt hyresobjekt från BostadsPortal - inklusive hyreskontrakt, besiktningsprotokoll etc., kan du följa följande steg. 
Det är viktigt att säga att borttagningen av ett hyresobjekt på BostadsPortal är permanent och kan inte ångras.

  1. Logga in på din profil på BostadsPortal och klicka på 'Alla hyresobjekt'
    Klicka på alla hyresobjekt för att radera.png

  2. Klicka på adressen till hyresobjektet du vill radera
    Klicka på adressen för att radera.png

  3. Klicka på 'Ta bort hyresobjekt'
    Klicka på 'Ta bort hyresobjekt' och följ stegen som anges på webbplatsen.  
    Klicka på ta bort för att radera.png

 

 

 

Läs även ...