Kan jag ladda ner det digitala hyreskontraktet som en PDF?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

När du fyller i ditt hyreskontrakt med BostadsPortals hyreskontraktsbyggare kommer all information att infogas i standardkontraktsformuläret.

Det kan vara användbart att se det ifyllda standardformuläret både före och efter att ditt hyreskontrakt är färdigställt och undertecknat.

Därför kan du ladda ner hyreskontraktet som en PDF-fil när som helst under utarbetningsprocessen.

 

1. Hyreskontraktet håller på att utformas

      Download contract as PDF while editing.png   

Om du håller på att fylla i ditt hyreskontrakt kan du visa och ladda ner det genom att klicka på 'Se hyreskontrakt (PDF)' nere till vänster.

PDF-filen av hyreskontraktet kommer att ha ett vattenmärke med texten 'Förhandsvisning' eftersom det ännu inte är signerat och giltigt.


2. Hyreskontraktet är färdigt men väntar på underskrift

      Here you can downlad the contract after sending.png   

Om du har slutfört ditt hyreskontrakt och skickat det för signering kan du visa och ladda ner hyreskontraktet genom att gå till 'Hyreskontrakt' i din profil. 

Här kan du hitta det önskade hyreskontraktet genom att använda sökfältet högst upp på sidan eller genom att hitta det i listan nedan. Klicka sedan på 'Gå till översikt' bredvid adressen.

I din översikt kan du nu öppna hyreskontraktet som en PDF genom att klicka på dokumentet under 'Bifogade filer' som visas i bilden ovan.

Hyreskontraktet kommer att ha ett vattenmärke med texten 'Förhandsvisning' eftersom det ännu inte är signerat och giltigt.


3. Hyreskontraktet är slutfört och undertecknat

      Here you can download the contract after signing.png   

När ditt hyreskontrakt är slutfört och undertecknat av båda parter kan du visa och ladda ner hyreskontraktet genom att gå till 'Hyreskontrakt' i din profil.

Här kan du hämta det relevanta hyreskontraktet och klicka på adressen eller trycka på 'Gå till översikt' bredvid adressen.

I din översikt kan du nu öppna hyreskontraktet som en PDF genom att klicka på 'Se färdigt kontrakt'.

Du kommer att kunna se både dina egna och hyresgästens digitala signaturer om du laddar ner ett signerat hyreskontrakt.

 

 

 

Läs även ...