Vad är digital visning?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

När du skapar en bostadsannons på BostadsPortal har du möjlighet att erbjuda digitala visningar. Det är helt valfritt, men det ger dig extra möjligheter att attrahera intresserade hyresgäster.

Digital visning på BostadsPortal.png

Digital visning gör din bostadspresentation mer flexibel. Det låter dig visa upp hyresobjektet, till exempel genom ett videosamtal.

Om du vill erbjuda en digital visning av din bostad kan du ange detta antingen när du skapar annonsen eller senare genom att redigera din annons.

När du erbjuder en digital visning kommer en banner automatiskt att läggas till i din bostadsannons, vilket informerar potentiella hyresgäster om detta alternativ.

 

Varför ska jag erbjuda en digital visning?

Att erbjuda en digital visning av din bostad ökar tillgängligheten för intresserade hyresgäster, vilket potentiellt kan öka intresset och påskynda uthyrningsprocessen för dig.

Det ger potentiella hyresgäster möjlighet att virtuellt se din bostad, vilket är bekvämt och tidsbesparande för både dig och hyresgästen.

Digital visning kan också locka en bredare publik, särskilt om du upplever ett begränsat antal förfrågningar om din bostad.

Genom att kunna se bostaden digitalt blir det enklare för personer som inte bor nära bostaden att delta i en visning.

Hur genomför jag en digital visning?

Det är helt upp till dig hur du vill genomföra din digitala visning.

Många väljer att arrangera ett videomöte med den potentiella hyresgästen, där ni kan presentera er själva och gå igenom bostaden rum för rum, och visa allt.

Det finns många bra program för att hålla videomöten, inklusive FaceTime, Microsoft Teams, Zoom, Google Meet och Skype.

 

 

Läs även ...