Kan jag framhäva min annons? Och hur gör jag det?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Förbättra din uthyrningsprocess med BostadsPortals framhävningsfunktioner.

När du listar din uthyrning på BostadsPortal har du möjlighet att köpa olika typer av framhävningspaket. Dessa är utformade för att öka din annons synlighet och attrahera potentiella hyresgäster.

 

Välj mellan 3 framhävningsalternativ för hyresvärdar

Toppannons
Visas överst i sökresultaten
Denna framhävningsmöjlighet är särskilt relevant för bostadsannonser i större städer med hög konkurrens. Med en toppannons säkerställer du att du fortsätter att vara synlig för potentiella hyresgäster. 
Läs mer 

Fri kontakt

Tillåt alla att kontakta dig gratis
Denna framhävningsmöjlighet är särskilt relevant för bostadsannonser i mindre områden där efterfrågan på bostäder inte är lika hög. Med Fri kontakt kan alla intresserade kontakta dig, oavsett om de har betalt tillgång till BostadsPortal eller inte. 
Läs mer
Exponering
Få toppannonser och gratis kontakt, dela på Facebook, i Bostadsbevaknings-mejl, och visas på liknande annonser i samma och närliggande områden 
Denna framhävningsmöjlighet är särskilt relevant för bostadsannonser som behöver nå så många som möjligt. Om du har problem med att hyra ut din fastighet rekommenderar vi att du använder exponeringspaketet, som ger dig maximal synlighet. 
Läs mer 

 

Alla framhävningsalternativ förnyas automatiskt tills de avslutas eller tills uthyrningen är markerad som reserverad eller uthyrd, om det inte finns ett särskilt avtal med BostadsPortal. 

All framhävning kan avslutas när som helst utan bindning. 

 

 

Hur framhäver jag min annons?

För att köpa en framhävning för din annons, gå bara till annonsen du vill framhäva och klicka på '+ Framhäv annons'. Här kommer du att presenteras för olika framhävningsalternativ och deras priser.

När du har valt det framhävningsalternativ som passar dig, kan du enkelt klicka på 'Köp' och följa stegen som ges på webbplatsen.

Klicka här för att framhäva din bostad.png

Observera: Du köper alla framhävningar som ett abonnemang som automatiskt förnyas tills det avbryts eller din uthyrning är markerad som reserverad eller uthyrd.Hur fungerar en Toppannons?

Med en toppannons kan din hyresfastighet visas allra högst upp i bostadssökandes listvy.

När en användare söker efter en hyresfastighet på BostadsPortal kommer annonser som matchar deras sökning och har en toppannons tillagd att presenteras först.

Detta är där din toppannons kommer att placeras.png

Som visas i bilden ovan finns det plats för tre framhävda annonser. Om det finns fler än tre framhävda annonser som matchar bostadssökandens sökning, kommer annonserna att placeras i ett "karusell", som kontinuerligt roterar varje gång sidan uppdateras. På detta sätt exponeras alla framhävda annonser lika.

Om bostadssökaren klickar på 'Fler framhävad annonser' kommer "karusellen" att rotera och sökaren kommer då att presenteras med tre nya framhävda annonser.

Utöver att vara framhävd till toppen av sökningarna i "karusellen", kommer din annons även att behålla sin ursprungliga position i sökresultaten.

 

Hur fungerar Fri kontakt?

Om en bostadssökande vill kontakta en hyresvärd måste de ha ett aktiva bostadssökningsabonnemang. Med framhävningsalternativet Fri kontakt kan bostadssökande fritt kontakta dig via din annons, oavsett om de har ett aktiva abonnemang eller inte.

När du köper framhävningen Fri kontakt kommer din annons att ha en grön banderoll med texten Fri kontakt. På detta sätt sticker din annons ut från mängden, och det blir tydligt för alla att betalväggen har tagits bort för din hyresfastighet.

 Här kan du se banderollen för gratis kontakt..png

 

Hur fungerar en Exponering?

Med framhävningsalternativet 'Exponering' får du full nytta och maximal synlighet för din annons över alla våra kanaler. 

Du kommer att få:

  • Alla fördelar från Toppannons och Fri kontakt
  • Synlighet i liknande annonser
  • Synlighet i sökningar i närliggande områden
  • Segmenterad annonsering på Facebook
  • Annonsering i Bostadsbevakning-mejl till bostadssökande

 

Vi är här för att hjälpa

Oavsett om du har frågor om dina alternativ för att framhäva dina fastighetsannonser eller behöver hjälp med praktiska frågor, står vi alltid redo att bistå.

Kontakta oss på info@bostadsportal.se.

 

 

Läs även ...