Kan jag framhäva mitt annonserade hyresobjekt?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Absolut kan du det, du har tre olika alternativ för detta och dom gör din annons synligare för alla sökande.

  • Topp annons: Din annons är synlig överst bland alla relevanta sökningar
  • Öppen annons: Alla potentiella hyresgäster kan kontakta dig oavsett om dom är betalande medlemmar eller inte.
  • Exponering: All funktionalitet från Topp och öppen annonsering samt ökad exponering på Facebook, annonser blir mer synlig i liknande annonser i samma område, den blir garanterat medskickad i bevakningsmail för samma område och den blir också visad i närliggande områden.

 

Tryck här för att läsa: Hur framhäver jag min annons?

 

Har du svårt att hyra ut ditt hyresobjekt kan det vara en bra idé att köpa en av dessa produkter. Men vilken av produkterna ska du välja?

  • Topp annons är särskilt relevant för dig som hyr ut i dom större städer and byar i Sverige. Din annons är säker på att bli synlig till alla sökande inom det område som den ligger i.
  • Öppen annons är bra och ha för dig som hyr ut i områden där efterfrågan på annonser kanske inte är lika stor som i storbyar.
  • Exponering är för dig som vill nå ut till så många människor som möjligt.

Det är gjort plats för tre topp annonser i varje sökning. Om det är flera toppannonser som matchar en sökning kommer annonserna löpande roteras i det fält dom är synliga. På detta vis säkrar vi att alla topp annonser blir exponerat lika mycket.

 

Dom flesta sökande på BostadsPortal loggar ofta in (flera gånger per dag) för att se om det kommit in nya hyresobjekt. Så det kan ske att din annons inte ligger som en av dom första när hyresgästen gör sin sökning utan att den kommer bland dom första i nästa sökning, eller sökningen efter det. Man kan också manuellt rotera hjulet genom trycka på alternativet för att se fler framhävda annonser.

 

 

Läs även ...