Varför får jag många mejl från BostadsPortal?

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

Om du vill få färre e-postmeddelanden från BostadsPortal kan du enkelt avsluta prenumerationen på de e-postmeddelanden du inte längre vill få.

Du behöver inte radera din användarprofil om din bostadssökning är på paus eller om du vill ha färre eller inga fastighetsrelaterade mejl.

Det är möjligt att få två typer av mejl från BostadsPortal. Klicka nedan för att lära dig mer om hur du kan justera varje mejltyp.

 

Hur ändrar jag en Bostadsbevakning? 

Om du upptäcker att du får ett stort antal mejl från BostadsPortal, beror det troligen på att du har en eller flera aktiva bostadsbevakningar som är mycket breda. Det betyder att du har en bostadsbevakning igång utan specifika sökkriterier.

Om du till exempel har skapat en bostadsbevakning som bara filtreras efter ett stadsnamn, kommer du att få ett mejl varje gång nya bostäder läggs upp i den staden. I större städer i Sverige som Malmö, Stockholm, Uppsala och liknande platser läggs ett stort antal nya bostäder upp varje dag.

Vi rekommenderar att du specificerar dina sökkriterier i dina bostadsbevakningar genom att fylla i sökfiltren innan du skapar dina bostadsbevakningar. På så sätt får du endast notiser om nya bostäder som exakt matchar dina kriterier, som bostadstyp, hyrespris, antal kvadratmeter och bekvämligheter.

Följande exempel visar en bred bostadsbevakning där endast stadsnamnet (Malmö) har filtrerats. I detta fall rekommenderar vi att du tar bort den och skapar en ny där du specificerar dina bostadspreferenser ytterligare, så att du får mer specifika bostadsförslag.

E-posten för bostadsbevakningen.png

Du kan alltid visa och ta bort dina aktiva bostadsbevakningar på din profil under 'Bostadsbevakningar' eller direkt i de mejl du får.

Översikt över dina bostadsbevakningar.png

 

Hur avanmäler jag mig från e-postmeddelanden från BostadsPortal?

Om du vill prenumerera eller avanmäla dig från e-postkommunikation från BostadsPortal kan du alltid hantera det under 'Inställningar' > 'Allmänt' > 'Email' i din användarprofil.

Inställningar för mejl.png

 

 

 

Läs även ...